Üdvözöljük a SMARTSOL Engineering honlapján!

  • 8000-Székesfehérvár, Kapos utca 5.
  • +36 22 503 960
  • sales@smartsol.hu

MÉRNÖKI MEGOLDÁSOK

A smARTSOL Engineering készen áll a hazai és külföldi mérnöki projektek megvalósítására.
Modern 3D CAD-CAM technológiáinkkal ( CATIA V5, SolidWorks 2013, Solid Edge ST5, EdgeCam 2013) és szakmai felkészültségünkkel a háttérben vállaljuk a terméktervezési, automatizálási, kutatás-fejlesztési projekteket és az együttműködést ezekben.
A smARTSOL Kft. az a megbízható partner, aki versenyképes áron, a megfelelő minőséget a vállalt határidőre szállítja, gyors megtérülést nyújtva Megrendelőinek.
24 órás rendelkezésre állással, a legkorszerűbb berendezésekkel, nagy tapasztalattal és magasan képzett szakemberekkel piacvezető mérnöki és precíziós alkatrészgyártási szolgáltatást nyújtunk. A megmunkált alapanyagok a szerszámacéloktól a magasan ötvözött alumíniumokon keresztül az ipari mű- és kompozit anyagokig terjednek.

A legújabb technológiákat felhasználva integrált gyártási környezet áll rendelkezésre minden CNC gépünknél. Rendszerünk fogadni képes minden digitális 2D és 3D CAD állományt. Ezeknek a korszerű terezési-, gyártási környezeteknek köszönhető a termelés radikális egyszerűsödése, a gyártást a Föld bármely sarkából e-mailben elküldött dokumentáció alapján akár egy órán belül meg tudjuk kezdeni.

Készen állunk elképzelései, ötletei megvalósítására!

TERÜLETEK:

– 3D CAD konstrukció (CATIA V5, SolidWorks 2012, stb.)
– CAM programozás (EdgeCAM)
– Véges elemes analízis (SolidWorks)
– Áramlástani analízis (SolidWorks Flow Simulation)
– 3D CMM mérés
– Lézeres szkennelés 2.500 mm-ig
– Reverse engineering